Exklusivt för besökare av Beijer Hockey Games

Beijer Hockey Games

Vill du få en bättre bild av hur Enkla Kontoret kan hjälpa dig i din vardag och vad Enkla Kontoret kan göra för att underlätta ditt arbetsliv? Då har du hittat rätt. Det första steget till en enklare vardag tar du genom att fylla i formuläret här bredvid för att boka in en kostnadsfri konsultation. Hör av dig idag så berättar vi mer.

Enkla Kontoret

Förenkla din vardag:

  • Under mötet skräddarsyr vi Enkla Kontoret så att det passar dig och din verksamhet
  • Detta är ett exklusivt erbjudande för dig som besökare av Beijer Hockey Games
  • Få ett mer flexibelt och effektivt arbetssätt med tydlig överblick över underlag, projekt och dokumentation. Var och när som helst
  • Få professionell hjälp och stöttning längs vägen
  • Inga krav eller bindningstid

Som besökare av Beijer Hockey Games erbjuder vi dig som väljer att bli kund med kvartalsvis fakturering på 1 månad kostnadsfritt, väljer du att bli kund med halvårsvis fakturering får du 2 kostnadsfria månader och väljer du att bli kund med helårs-fakturering får du 3 kostnadsfria månader samt tillgång till vår kalender under hela året kostnadsfritt.*

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
*Erbjudandet gäller fram till 31/5-2022

Beijer hjälper byggare till ett effektivare arbete!

Beijer satsar på digitala tjänster för att förenkla hantverkarens vardag. Tjänsterna hjälper dig att digitaliserar ditt arbete så att du smidigt kan hantera och få kontroll över din verksamhet. Du får dessutom en trygghet i att allting sparas i molnet på ett och samma ställe och du kan få en tydlig överblick över underlag, projekt och dokument var och när som helst. Vi hjälper dig att få ett mer flexibelt och effektivt arbetssätt!

Vi erbjuder olika tjänster och tillägg eftersom alla verksamheter ser olika ut och vi vill att du ska kunna anpassa ditt system utifrån dina behov. Du får vår hjälp från start och så länge och så mycket du behöver den.

Personalliggare

Vår elektroniska personalliggare är appbaserad och används enkelt och smidigt via en telefon eller surfplatta. Det krävs ingen installation av kortläsare eller övrig hårdvara. Den uppfyller Skatteverkets krav och ni kan gör era in- och utstämpling på ett enkelt och lönsamt arbetssätt.

Enkla kontoret

Enkla kontoret låter dig få dina offerter, tidrapporter, projekt, dokument, fakturor och mycket mer under ett och samma tak. Det är ett komplett projektverktyg som gör ditt administrativa arbete mer digitalt och effektivt. Du får mer tid över för annat samt ökad kontroll över din verksamhet.

Hantverksdoku

Vår dokumenttjänst har ett brett utbud av mallar för hantverkare som du kan ladda ner direkt utifrån de krav som ställs på din arbetsplats och ditt projekt. Du kan enkelt och effektivt skapa, sparar och anpassa dina egna digitala hantverksdokument via telefonen eller datorn.

Ladda ner appen

Kontakt

Telefon: 010 – 21 20 100
E-post: beijerbyggbyggare@byggerstruqtur.se
Helgfria vardagar: 09:00 – 17:00
Lunchstängt: 12:00 – 12:30

Frågor & svar