Hantverksdoku

– Kraftfulla hantverksdokument för byggare som bygger!

Hantverksdoku

– Kraftfulla hantverksdokument för byggare som bygger!

Mallar

Lättåtkomliga dokument för hantverkare både via webb och mobil. Du kan smidigt ladda ner hantverksdokumenten som en färdig mall eller redigera dem efter dina behov.

Du får tillgång till arbetsmiljöplan, avtalsmallar, checklistor, egenkontroller, elsäkerhetsdokument och riskanalys.  Kontakta vår support så berättar vi mer!

Projekt

Koppla dina hantverksdokument till projekt för att smidigare kunna organisera och sortera dina dokument.

Genom att använda Enkla kontoret får du även möjlighet att hantera dina projekt ytterligare med tidrapportering, materialhantering, offerthantering, fakturering, dela projekt till kund m.m.

Webb & App

Hantverksdokumenttjänsten är webb- och appbaserad, detta innebär att du kan använda din dator, platta eller mobil för att skapa och redigera dina dokument var och när som helst.

Logotyp

Du har möjlighet att lägga till ditt företags logotyp på dina hantverksdokument. Du kan med andra ord göra proffsiga dokument med några få knapptryck.

Komplettera

Vi erbjuder olika tjänster och du har alltid möjlighet att komplettera med Enkla kontoret och få tillgång till offerthantering, produkthantering, tidrapportering, projekthantering och fakturering samt personalliggare. I Enkla kontoret ingår hantverksdokument, inklusive uppgraderade funktioner.

Beijers hantverksdokument i plattan

Samla alla dina dokument

Via webben samt mobilen kommer du åt företagets hantverksdokument var och när som helst. Du har möjlighet att få full kontroll på er administration genom att knyta dokumenten till tillhörande projekt. Skapa dokument utifrån färdiga mallar och redigera och fyll i dem digitalt utifrån projekt och behov. Kan det bli smidigare?

Med vår dokumenttjänsten kommer du igång med endast ett få enkla knapptryck och du har ett brett sortiment av olika dokumentmallar. Slipp högar av hantverksdokument och massa pärmar. Kom igång och säkra upp med digitala hantverksdokument redan idag!

Bli en ännu seriösare byggare

Med vår dokumenttjänst kan du lättare hålla koll på din dokument vilket gör att du visar ett mer seriöst intryck för dina kunder. Du kan också snabbt ta fram ett äldre dokument vid en eventuell tvist med en kund.

Minska pappersarbetet

Genom att använd en digital plattform för dina dokument minskar du på pappersarbetet. Du får en tydligare och bättre kontroll på dina dokument vilket gör att du enklare kan organisera dessa. Detta gör att du får tid över till annat än bara administration!

Utforma ditt verktyg

Vi erbjuder ett flertal olika tjänster och tillägg vilket gör att du har möjlighet att utforma ditt system utifrån din verksamhet och dina behov. Vi hjälper dig från första början att förstå och utforma ditt system.

Testa tjänsten gratis

  • Webb- & appbaserat
  • Skapa tre dokument gratis
  • Därefter fr 83 kr/mån
  • Ingen bindningstid
  • Inga startavgifter
  • Fri support
  • Ingår i projektverktyget

Ladda ner appen

Kontakt

Telefon: 010 – 21 20 100
E-post: beijerbyggbyggare@byggerstruqtur.se
Helgfria vardagar: 09:00 – 17:00
Lunchstängt: 12:00 – 12:30

Frågor & svar