Personalliggare

– Kraftfull och enkel personalliggare för byggare som bygger!

Personalliggare

– Kraftfull och enkel personalliggare för byggare som bygger!

Personalliggare

Var redo inför Skatteverket-besök och använd dig av vår elektroniska personalliggare. In- och utstämpling sker via mobilen eller plattan både för medarbetare samt underentreprenörer. Du kan administrera, sortera och exportera de underlag du önskar. Alla uppgifter sparas i enlighet med Skatteverkets krav och du kan enkelt exportera ett underlag vid en eventuell kontroll eller efter avslutat projekt.

Meddelande

I Enkla kontoret finns det ett internforum där du kan skicka ett meddelande till hela ditt företag samtidigt. Dina kollegor får en notis i sin mobiler när de tagit emot meddelandet. Du kan även välja att skicka ett mail till dina underentreprenörer när du bjuder in dessa till ett projekt.

Projekt

Med personalliggaren samlar du alla dina personalliggare-projekt på samma ställe. Genom att bara fylla i märkning, huvudman och byggarbetsplats-ID på projektet gör att du kommer igång snabbt och enkelt.

För att kunna hantera projektet ytterligare med material, tidrapporter, bilder och mycket mer kan du uppgradera till Enkla kontoret istället. Då ingår obegränsade personalliggare-projekt så du alltid är redo för att anta stora projekt.

GPS-positionering

Det finns möjlighet att aktivera GPS-positionering som visar var stämplingarna har ägt rum.

Behörighet

Du kan styra vilka medarbetare som har tillgång till dina olika projekt vilket gör det enklare för alla.

Divisioner

Du har möjlighet att dela in din organisation i divisioner/avdelningar vilket gör det enklare att hantera dina användare.

XML-export

Du kan alltid exportera XML-filen via en dator. Du kan också aktivera så att du har möjlighet att skicka den direkt från appen via mail vilket är enkelt om Skatteverket är på plats och du inte har tillgång till en dator. XML-filen innehåller allt som Skatteverket vill ha tillgång till vid en kontroll samt när projektet är avslutat.

Beijer erbjuder den enkla personalliggaren

Skatteverket ställer krav sen 2016 om att elektronisk personalliggare ska föras när projektet överstiger fyra prisbasbelopp och om beställaren inte är privat och bygger för eget bruk. Beijer erbjuder en gratis appbaserad personalliggare och du kan enkelt exportera hela liggaren vid en eventuell kontroll. Du behöver inte göra några köp i form av kortläsare eller övrig hårdvara eftersom alla tider stämplas in och ut via era mobiltelefoner.

Vår personalliggare är godkänd av Bygghantverkarnas riksförbund samt uppfyller alla krav från Skatteverket. Det är bara att anta stora projekt, vi finns här för dig!

Beijer elektroniska personalliggare
Seriösa byggare följer lagen

Följ lagen och skaffa en elektronsik personalliggare om ditt projekt överstiger maxbeloppet. Då arbetar du som en seriös byggare och får bättre koll på ditt projekt och verksamhet.

Enkel personalliggare

Vår personalliggare är enkel och smidigt och dina medarbetare och underentreprenörer stämplar in och ut direkt i mobilen eller plattan var och när som helst.

Utforma ditt verktyg

Vi erbjuder ett flertal olika tjänster och tillägg vilket gör att du har möjlighet att utforma ditt system utifrån din verksamhet och dina behov. Vi hjälper dig från första början att förstå och utforma ditt system.

Kom igång redan idag

  • Webb- & appbaserat
  • Testa tre projekt kostnadsfritt
  • Efter det 40 kr/anv och mån
  • Inga startavgifter
  • Ingen bindningstid
  • Fri support
  • Ingår i projektverktyget

Ladda ner appen

Kontakt

Telefon: 010 – 21 20 100
E-post: beijerbyggbyggare@byggerstruqtur.se
Helgfria vardagar: 09:00 – 17:00
Lunchstängt: 12:00 – 12:30

Frågor & svar