Support

– För alla dina frågor om Enkla Kontoret

Personalliggare

Enkla Kontoret erbjuder en superenkel och överskådlig app- och webbaserad personalliggare som självklart uppfyller alla Skatteverkets krav. Dessutom kan du så klart använda den var och när som helst.

Har du några frågor om personalliggaren så kan du hitta de vanligaste frågorna och svaren här. Hittar du inte svaret på din fråga så är du, som alltid, välkommen att höra av sig till vår support.

Offert

Med Enkla Kontoret kan du snabbt, enkelt och smidigt skapa professionella offerter och dessutom skicka dessa dirket från Enkla Kontoret. Du vet väl tillexempel att du kan skapa mallar för dina offerter för att kunna skapa snabbare offerter?

Läs de vanligaste frågorna och svaren kring offerter här. Vill du hellre få ett direkt svar på en specifik fråga så är du så klart välkommen att höra av dig direkt till vår support.

Grunden för Enkla Kontoret är projekt. Med Enkla Kontoret får du fullständig kontroll på dina projekt och riskerar inte att missa några intäkter eller kostnader. I Enkla Kontoret samlar du all information om dina projekt, såsom kunduppgifter, ritningar, egenkontroller/checklistor, bilder, tidrapporter och material.

Här hittar du samlade frågor och svar kring projektverktyget. Hittar du inte svaret på just din fråga är du självklart alltid välkommen att höra av dig till vår support.

Med Enkla Kontoret kan du och dina kollegor enkelt och smidigt tidrapportera alla tider. Du kan sömlöst välja om du vill använda mobilappen eller om du vill använda din dator. Tiderna sammanställs både per projekt och per användare vilket gör att du snabbt får ut underlag för både faktura och lön.

Har du några frågor om tidrapporterting? Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren kring just tidrapportering. Hittar du inte det du söker? Hör av dig till vår support så hjälper vi dig.

Fakturering — grunden för allt företagande. Pengar in och pengar ut. Då är det så klart viktigt att det blir helt rätt. Med Enkla Kontoret så samlar du alla fakturor och kan då också säkerställa att inga fakturor missas.

Nedan hittar du de vanligaste frågorna om fakturor. Om du inte hittar svaret på din fråga så kan du, som alltid, höra av dig direkt till vår support för att få personlig hjälp.

Om du snabbt behöver kontakta hela företaget på ett enkelt sätt, då är det internforumet du ska använda dig av.

Har du några frågor om internforumet? Kolla nedan för att komma till de vanligaste frågorna och svaren. Vill du hellre ha personlig hjälp? Då är du välkommen att höra av dig direkt till vår support.

Med Enkla Kontoret kan du smidigt få överblick över dina produkter. Du kan ladda upp ett register med dina mest använda produkter, vilket gör att du enkelt kan rapportera in material i dina olika projekt.

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren kring produkter. Hittar du inte svaret på din fråga, eller vill du ha personlig hjälp? Hör av dig direkt till vår support så hjälper vi dig.

Inställningarna är grunden för hur just ditt verktyg ser ut och är uppsatt. Det är här du sköter dina användare och lägger till ditt eget företags uppgifter.

Här kan du hitta de vanligaste frågorna och svaren vad gäller systeminställningar. Om du behöver personlig hjälp är du, som alltid, välkommen att höra av dig direkt till vår support.

Enkla Kontoret - Använder Enkla Kontoret i mobilen

Behöver du hjälp?

— Tveka inte på att höra av dig till oss

Vår support har som sitt främsta syfte att hjälpa dig med allt du kan tänkas behöva hjälp med. Du kan välja att kontakta supporten via telefon, mail, formulär eller chatt – allt för att du ska kunna höra av dig till oss på det sätt som passar dig bäst. Supporten kan hjälpa dig med att visa hur systemet fungerar, lösa tekniska problem, ge tips och tricks och att ta emot feedback om verktyget. 

Du når oss enkelt per telefon på: 010 – 21 20 100,

Mail på: beijerbygg@struqtur.se

Eller via formuläret nedan.

Ladda ner appen

Kontakt

Telefon: 010 – 21 20 100
E-post: beijerbyggbyggare@byggerstruqtur.se
Helgfria vardagar: 09:00 – 17:00
Lunchstängt: 12:00 – 12:30

Frågor & svar